Godt og ikke særlig dyrt bagværk, som kan varieres i det uendelige.
3 æg
150 g sukker (ca. 2 dl)
60 g hvedemel (1 dl)
70 g kartoffelmel (1 dl)
½ tsk bagepulver
2-3 dl hindbærsyltetøj
Pisk æg og sukker godt sammen.
Bland de to slags hvedemel med bagepulver og sigt det i æggemassen.
Kom bagepapir på bagepladen og fordel dejen herpå - det skal være en bund på ca. 25x40 cm.
Bag ved 225°C i 8-10 minutter.
Vend rouladebunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, straks efter den er bagt.
Kom hindbærsyltetøj over bunden og rul sammen herom.
Lad rouladen blive helt kold, før den serveres.
Tips: I stedet for hindbærsyltetøj kan rouladen fyldes med en:
Chokoladecreme: Smelt 200 g mørk chokolade med 1 dl fløde. Lad det svale lidt af. Rør 125 g smør og 100 g flormelis sammen og pisk den kolde chokolademasse i. Bland lidt reven appelsinskal i chokolade cremen. Kom den på den bagte roulade bund.
Der kan rulles tyndtudrullet marcipan om den færdige roulade.