Denne meget engelske krydderiblanding, der som regel indeholder sennep og cayennepeber, stammer helt tilbage fra Victoriatiden, og blandingen er perfekt til marinerede bøffer. Bøfferne bliver først gnedet med en tør blanding, og derefter penslet med en våd blanding. Rub 'n' brush. Det ser spændende ud og smagen er superb.
4 x 175-225 g filet eller mørbradbøffer på cirka 2,5-4 cm tykkelse
2 tsk sennepspulver
¼ tsk stødt allehånde
½ tsk kværnet sort peber
½ tsk salt
150 g lyst mørk farin
2 spsk tomatketchup
2 spsk Worcestershiresauce
1 spsk almindelig sennep
½ tsk tabascosauce
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk paprika
Bland sennepspulver, allehånde, sort peber, salt og 1 spsk af sukkeret sammen i en lille skål.
I en anden skål blandes resten af sukkeret med de sidste ingredienser til en jævn pasta.
"Rub" (gnid) bøfferne i den krydrede sukkerblanding og stil dem til side i mindst 45 minutter eller indtil grillen er varm.
"Brush" (pensl) bøfferne med lidt af den djævelsk stærke glasering og læg dem på grillen.
Kullene skal være mellemvarme, og bøfferne skal have cirka 8 minutter, idet du af og til vender dem og pensler med mere marinade.