Logo

ukrainsk hønsekødssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

et hønseskrog koges af med vand og salt og
en krydderbuket af persille, timian og laurbær.
Suppen sies og jævnes med en smørbolle.
2 æg piskes sammen med
salt og peber.
En ½ liter fløde tilsættes.
Blandingen hældes i suppen under omrøring. Et skvæt vodka tilsættes.
1 stilk selleri,
1 gulerod og
en håndfuld champignoner svitses og kommes i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her