Logo

Sabayonne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 pasteuiserede æggeblommer
2 spsk hvidvin
1 dl sukkerlage
1 dl piskefløde.

Pisk æggeblommer, hvidvin og sukkerlagen i en skål over vandbad, til cremen begynder at tykne. Rør piskefløden i .
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærsorbet lagkage med yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os