Logo

Safrangelé med brøndkarse og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
samt kryddderurter på ristet kammusling og hornfisk
 
Safrangele på agar-agar (geleringsmiddel ) og hvidvin
Små salater
Lime-olivenoliemarinade
Brøndkarse
Blandede krydderurter
Kammusling
Hornfisk uden ben
 
Skær en tynd skive safrangele og rul sammen om en dejlig blandet salat og brøndkarse vendt med lime-oli­venoliemarinade og krydderurter.
Rist hornfisk og kammusling, læg det i bunden af en tallerken og anret safrangelerullen ovenpå.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os