Logo

Safransyltede kinaradiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g kinaradiser.
2 dl vand.
3 dl eddike.
3 dl sukker.
20 peberkorn.
2 laurbær.
1 knivspids safran.
1/2 tsk gurkemeje.
1 kvistdild.

Skræl kinaradisen og skær din i tynde skiver.
Bring vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbær i kog.
Tilsæt safran og gurkemeje og hæld den kogende væske over kinaradiserne.
Lad radiserne stå og trække til dagen efter.

Tips: Serveres som tilbehør, fx til hellefisk
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RisflødetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os