Logo

Saftig æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g margarine / smør
150 g sukker
1 1/2 dl mælk
æbler, 2-3 stk
2 spsk sukker
1/2 tsk kanel

Bland melet med bagepulver hak smøret i, tilsæt sukker og mælk. Saml dejen hurtigt med en fadskraber og bred den ud i en smurt og raspdrysset form.
Skræl æblerne og del i både, læg dem taglagte ned i dejen og strø kanelsukker over.
Bages i god varm ovn (225 g) i ca 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkompot med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os