Logo

Salat med ærter og flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Salathoveder
Flæsk
Friskbælgede ærter
Salt, peber
Hedvin
Evt. mynte eller timian.

Blancher salaten, det vil sige dyp den i kogende vand, tag den op, vrid den let og bind den sammen med en bomuldstråd.
I en gryde steger man små stykker flæsk - ikke alt for fedt - i smør. Kom salathovederne ved og brun dem let. Tilsæt lidt hedvin, salt og peber og lad det snurre under låg til det er godt mørt. Så tilsættes ærterne, bælgede, og de varmes godt igennem til de er helt irgrønne. Smag evt. til med mere salt og peber - og krydr til sidst med lidt fintnippet timian eller mynte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os