Logo

Salat med kartofler og macadamianødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 4 personer
 
500 g små asparges- eller pillekartofler
2 håndfulde salat (gerne blandet af fx rucola, lys fin frisee og snittet scarole eller romaine)
3 spsk fintsniffet frisk purløg
1 lille håndfuld grofthakkede ristede, salte macadamianødder
1 håndfuld små Nice-oliven
4 spsk macadamiaolie
1 spsk hvidvinsvinaigre
Salt, friskkværnet peber
 
Børst kartoflerne rene og kog dem lige akkurat møre (12-­15 min) med skræl i saltet vand.
Skyl i koldt vand og dryp af.
Gør salaten i stand og tør den omhyggeligt.
Del den i mindre bidder.
Pisk en dressing sammen af olie og vinaigre og smag til med salt og peber.
Skær de lune kartofler i mundrette bidder og vend dem med det halve af dressingen og purløg.
Vend resten af dressingen i salaten.
Anret en top salat på hver tallerken.
Fordel kartoffelsalaten udenom og drys med oliven og macadamianødder.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med klementinerSødt og friskt bogværk med klementiner, marcipan og nødder. Pizzaerne indeholder kun lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os