Logo

Salat med kartofler og marinerede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med kartofler og marinerede sild

Peberrodsdressing:

3,5 dl syrnet naturel 1,5%, fx A38® letmælk

3 spsk fintrevet frisk peberrod

¾ tsk sukker

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

1 liter romainesalat revet i grove stykker (ca. 175 g)

500 g kolde, pillede kartofler i skiver

300 g kolde, dampede haricots verts i halve

6 marinerede sildefileter i 2-3 cm strimler (ca. 300 g)

6 forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)

3 hårdkogte æg i kvarte

1 lille bakke karse

Pynt: 1 spsk revet peberrod

Tilbehør: 240 g groft rugbrød

 

Peberrodsdressing: Vend A38, peberrod, sukker, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel romainesalat, kartofler, bønner, sild og løg på portionstallerkener.

Læg herpå de kvarte æg og karse i buketter.

Kom lidt dressing på salaten og pynt med peberrod.

Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

 

Tips: I stedet for marinerede sild kan man bruge kryddersild. Salaten egner sig også godt som en del af en frokost. Så er der til 6-8 personer.

 

 Fryseegnet: Nej.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• C-bombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os