Logo

Salat med røget ørred og rygeost og karse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g røget ørred
200 g rygeost
1 tsk dijon sennep
2 tomater
1 bk karse
frisk salat efter ønske
godt brød
salt og peber

Rør rygeost med sennep, salt og peber.
Pluk den røget ørred, skær tomaterne i kvarte.
Vend retten sammen med tomater, karse og den plukkede ørred.
Anret på sprød salat og server med et godt brød til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os