Logo

Salat med røget poussinbryst, ventreche og Puy linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
med asparges
 
80 g Puy linser
4 stks. poussinbryst
2 spsk rygesmuld
Salt, sukker
4 portioner mesclunsalat
12 tynde skiver ventreche (fransk bacontype)
50 g ventreche i tern
8 grønne asparges i skiver
2 dl vinaigrette (fransk salatdressing)
Timian, laurbær
 
Dagen før: Krydr poussinbrysterne med salt og sukker
 
Drys rygesmuld i en bakke og læg brysterne på en rist ovenpå.
Dæk med alufolie.
Ryg over gas eller grill, ca. 10 minutter, til brysterne er smukt gyldne.
 
Rist ventreche-ternene gyldne i en gryde.
Tilsæt timian, laurbær og lin­ser samt vand, så det dækker, og kog ved svag varme, ca. 20 minutter
 
Anretning: Skær brysterne i skiver
Lun linserne i 1 dl vinaigrette med aspargesskiver
Vend salaten i resten af vinaigretten.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os