175 g bacon 
150 g salat fx. frisésalat og rucola 
2 modne avocadoer 
saft af ½ citron 
2 tomater 
½ bakke lucernespirer 
½ bundt purløg 
 
Dressing: 
2 tsk rødvinseddike 
1 tsk dijonsennep 
½ tsk honning 
1 ½ spsk  olivenolie 
salt 
peber 
Tilbehør: brød 
Steg baconen sprød på en tør pande og læg det til afdrypning på et stykke køkkenrulle. 
Skyl salaten og riv den i mindre stykker. 
Skær avocadoerne i skiver og dryp med citron. 
Halver tomaterne, fjern kernerne og skær dem i tynde skiver. 
Anret salaten på en tallerken sammen med spirer, avocado og tomatskiver. 
Del baconen i mindre stykker og fordel den over salaten sammen med 
klippet purløg.  
Rør dressingen i en lille skål og hæld den over salaten inden servering.