Logo

Salat Nicoise 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En dejlig klassisk salat der udgør et helt måltid - også en genial ide til madkassen, opbevar blot dressing ved siden af.

To personer

1 dåse Tun i vand eller olie
lidt salat
radiser
150 g kogte grønne bønner
2 hårdkogte økologiske æg
1 rødløg skåret i ringe
oliven, efter ønske
6 stk kogte kartofler
4 små modne tomater
Dressing:
drænet gedeyoghurt
3 spsk Ekstra Jomfru Olivenolie
saft fra 1 citron
1 bredbladet persille
Salt og peber

Hæld vand eller olie fra tunen, del æg og kartofler og anret det hele smukt på to tallerkner med lidt frisk salat.
Dressingen: Rør olivenolie med citron, persille, salt og peber. Hæld dressingen henover og server med et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte ananas 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os