Logo

Salat Nicoise 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En dejlig klassisk salat der udgør et helt måltid - også en genial ide til madkassen, opbevar blot dressing ved siden af.

saft fra 1 citron
lidt salat
radiser
150 g kogte grønne bønner
2 hårdkogte økologiske æg
oliven, efter ønske
3 spsk Jomfru Olivenolie
1 rødløg skåret i ringe
4 små modne tomater
6 stk kogte kartofler

Tilberedning:
Hæld vand eller olie fra tunen, del æg og kartofler og anret det hele smukt på to tallerkner med lidt frisk salat. Dressingen: Rør olivenolie med citron, persille, salt og peber. Hæld dressingen henover og server med et godt brød til.
----
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!