Logo

Salatdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salatdressing

 

Til salater med mange grønsager smager en salatdressing tilberedt med ymer, yoghurt, flødeskum eller cremefraiche godt. Naturligvis kan man bruge mayonnaise, men det gør dressingen meget fed. Du kan naturligvis bruge kalorielet mayonnaise, evt. blandet op med et af surmælksprodukterne.

 

Cremefraiche er glimrende som grundstamme i en salatdressing. Hvis du ønsker dressingen mere »sød«, fx hvis der er frugt i salaten, kan du bruge flødeskum. Skal dressingen være mere mager, kan du vælge ymer eller yoghurt.

Smag til med salt og peber og giv ekstra smag med sennep, presset hvidløg, reven peberrod, chili-sauce, fintklippede krydderurter eller fx blåskimmelost.

 

Rør eller mos smagsingredienserne sammen med lidt af grunddressingen og rør derefter resten af dressingen i. Den har bedst af at stå og trække et stykke tid i køleskabet, tildækket, så smagen kan trænge igennem.

 

NB: Kom aldrig sukker i salatdressingen! Smagen skal være frisk.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her