Logo

Salaten uden navn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 10 personer

300 g Kartofler
300 g skrællet Sellerirod
250 g Rejer
200 g grønne Oliven
200 g Bayonneskinke
150 g Leverpølse skaaret i 6 Stykker
100 g Trøfler
100 g Hvidvin
60 g Spegepølse med Hvidløg skaaret i fine Skiver
3 Salathoveder
Madeira
Olivenolie
Eddike
Salt og Peber

Rejerne pilles.
Olivenerne og Trøflerne koges i Madeira, de grønne Oliven deles i to og Stenene fjernes. Trøflerne skæres i Skiver.
Sellerien skæres i fine firkantede Strimler, der lægges et øjeblik i kogende Vand.
Hovedsalaten gøres i Stand, vaskes, og Hjerterne sættes hen.
Kartoflerne koges i Damp, skrælles og skæres i Skiver. De overhældes, mens de endnu er varme, med Olien, Eddike og Hvidvin og krydres med Salt og Peber. Lad dem blive helt kolde i Marinaden. Kartoflerne, Rejerne, Sellerien, Trøflerne, de grønne Oliven, Spegepølsen, Halvdelen af Skinken skaaret i smaa Stykker og Salatbladene blandes godt med Kartoffelskiverne og smages til, hvis det er nødvendigt, med Salt, Peber, Olie og Eddike.
I sidste øjeblik pyntes Salaten med Resten af Skinken skaaret i fine Strimler, Leverpølsen og Hjerterne af Salathovederne skaaret i fire.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her