Logo

Salaten uden navn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 10 personer

300 g Kartofler
300 g skrællet Sellerirod
250 g Rejer
200 g grønne Oliven
200 g Bayonneskinke
150 g Leverpølse skaaret i 6 Stykker
100 g Trøfler
100 g Hvidvin
60 g Spegepølse med Hvidløg skaaret i fine Skiver
3 Salathoveder
Madeira
Olivenolie
Eddike
Salt og Peber

Rejerne pilles.
Olivenerne og Trøflerne koges i Madeira, de grønne Oliven deles i to og Stenene fjernes. Trøflerne skæres i Skiver.
Sellerien skæres i fine firkantede Strimler, der lægges et øjeblik i kogende Vand.
Hovedsalaten gøres i Stand, vaskes, og Hjerterne sættes hen.
Kartoflerne koges i Damp, skrælles og skæres i Skiver. De overhældes, mens de endnu er varme, med Olien, Eddike og Hvidvin og krydres med Salt og Peber. Lad dem blive helt kolde i Marinaden. Kartoflerne, Rejerne, Sellerien, Trøflerne, de grønne Oliven, Spegepølsen, Halvdelen af Skinken skaaret i smaa Stykker og Salatbladene blandes godt med Kartoffelskiverne og smages til, hvis det er nødvendigt, med Salt, Peber, Olie og Eddike.
I sidste øjeblik pyntes Salaten med Resten af Skinken skaaret i fine Strimler, Leverpølsen og Hjerterne af Salathovederne skaaret i fire.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!