Logo

Saltimbocca alla romana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 småtynde skiver kalveschnitzel á 60 g
8 småsalvieblade
8 tynde skiver lufttørret skinke
salt
peber
2 spsk smør
3 spsk hvidvin
1/8 l. kalvebouillon

Schnitzlerne lægges på spækbrædt og bankes flade med håndroden. På hver lægges 1 salvieblad samt en skive skinke. Holdes fast med et par tandstikkere. Smørret smeltes i panden og kødet brunes heri 3-4 minutter eller til det er gyldenbrun. Tages af panden og holdes varme. Panden koges af med hvidvin og tilsættes kalvefond og indkoges ⅔. Saucen smages til med salt og peber. Kan serveres med friskkogt pasta.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin-yoghurt fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!