Logo

Sauce til juleand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sky fra andestegningen og evt. (og meget gerne) også sky fra flæskestegs
stegningen.
 
Skyen skummes for fedt. Lad endelig lidt fedt være tilbage, da det gver
smag.
Skyen koges op, jævnes med meljævning, smages til med salt, lidt peber,
sukker og ribsgele.
Kulør på til den rigtigt farve.
 
Tips: Man kan også afsmelte lidt af andefedtet, tilsætte hvedemel, røre godt og
så komme skyen til, indtil saucen har den rette konsistens.
Men det giver en lidt federe sauce end ovenstående.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her