Logo

Sauteret rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rosenkål
¼ dl vand
25 g smør
1 spsk balsamisk æbleeddike
½ tsk rørsukker
salt og peber
 
Skyl rosenkålene, fjern stokken og skæres dem i kvarte.
Kom dem i en sauterpande med smørret og vandet og lidt salt og damp dem under låg i to minutter.
Tag låget af og tilsæt eddike og sukker, vend forsigtigt og lad væsken fordampe, så eddike, smør og sukker glaserer kålen.
Smag til med salt og friskmalet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her