Logo

Schwarzwald Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Magert svinekød skinke eller bov
finthakket fennikel
1 porre
1 rød peber
2 spsk soja
1 tsk honning
4 spsk vand
salt og peber
1 glas Noilly Prat
persille


Magert svinekød skinke eller bov skæres i strimler (1 cm brede og 4 cm lange) som marineres i en lage af finthakket fennikel (tørret), 1 porre, 1 rød peber. 2 spsk soja, 1 tsk honning, 4 spsk vand, salt og peber, trækker i en time. Kødet samt grønsagerne kommes op i en sigte så lagen kan løbe fra. På en meget varm pande ristes kødet samt grønsager godt, kommmes op i en gryde. Fonden fra kødet kommes over og tilsættes et glas Noilly Prat. Kødet koges nu til det er mørt, kommes op i en skål og saucen koges ned til det halve og kommes over kødet. Drysses med friteret persille.

Kartoffelkroketter.
Ca. 1 kilo skrællede kartofler koges, vandet hældes fra, og kartoflerne dampes tørre over ilden (pas på, de ikke brænder på). Kartoflerne moses og tilsættes en klump smør, rør rundt, til smørret er smeltet. Tilsæt et helt æg, to æggeblommer og rør til mosen er glat, smag til med salt og peber og revet muskatnød. Stil det til afkøling. Af den kolde mos formes små pølser, som paneres i æggehvide og rasp og steges i friture, som ikke er for hed. De skal blot steges lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her