Logo

Schweiziske koteletter - Côtelettes cordon bleu á la suisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 magre svinekoteletter
salt og peber
4 skiver kogt skinke
4 skiver gruyere ost
hvedemel
sammenpisket æg
finsigtet rasp
45 g smør
1 spsk olie

Skær koteletterne vandret igennem ind til benet, og anbring en mager skive skinke og en skive gruyere ost inden i koteletterne.
Stikker der noget skinke eller ost udenfor koteletten, skæres det af.
Sy kanten på koteletterne sammen med en stoppenål og bommuldsgarn.
Vend koteletterne i hvedemel, ryst dem, og vend dem derpå i et sammenpisket æg tilsat lidt salt (meget lidt, da både skinke og ost er salte), og friskkværnet peber.
Nu vendes koteletterne i finsigtet rasp.
Brun koteletterne i en blanding af smør og olie, og steg dem til kødet er gennemstegt og osten smeltet.
Tag snoren ud, og server straks med citronbåde, stegte kartofler og nye grønsager.


Tips: Den samme opskrift kan bruges til kalvekoteletter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her