Logo

Selleri-remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
4 spsk hvidvinseddike
1 l. vindruekerne olie
1 spsk dijon sennep
salt
peber
lidt cayennepeber
200 g knoldselleri

Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep.
Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes.
Smag til med salt og peber.
Smag mayonnaisen til med cayennepeber.
Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet.
Lad den hvile en time inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her