Logo

Selleripuré med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 ½ kg selleri

saft af 1 citron

3 tsk fintreven citronskal

100 g koldt smør

ca. 4 dl kogende mælk

 

Skræl sellerien og skær den i stænger, der koges i vand, som som knap dækker, til­sat citronsaft og reven citronskal.

Når sel­lerien er mør, hældes den igennem et dør­slag eller blendes og moses med smør og irøres den kogende mælk.

Lad det evt. koge op i gryden, mens du rører rundt, indtil det har den ønskede konsistens.

Pynt med frisk reven citronskal og server det tillammekølle, dyreryg eller fisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her