Logo

Sellerisuppe med Liptauer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sellerisuppe med Liptauer

Sellerisuppe

1 stor selleri

2 bouillonterninger

2 spsk smør eller margarine

5 dl mælk

salt, peber og muskat

½ potte purløg (eller ½ bakke karse)

Tilbehør: rugbrød med Liptauer - se herunder

*

Del sellerien i mindre stykker og skræl dem.

Kog den godt mør i ¾ l vand, tilsat bouillonterninger.

Purér sellerien og kom den tilbage i suppen.

Kog det igennem med fedtstof og mælk og smag kraftigt til med salt, peber og reven muskat.

Drys klippet purløg over suppen og server den med rugbrød og Liptauer.

Madopskrift billede

Liptauer

150 g kvark

125 g smør

1 løg

1 spsk kapers

1 sardelfilet

1 tsk rosenpaprika

1 tsk kommen

1 spsk Dijon-sennep

*

Rør kvark og smør sammen.

Hak løg, kapers og sardelfilet og rør det i.

Tilsæt paprika, kommen og sennep og rør godt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her