Logo

Semulje-Gnocchi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

71/2 dl mælk
salt
friskkværnet sort peber
85 g semuljemel
1 æg, let pisket
150 g friskrevet parmesan
60 g smør, smeltet
1 ½ dl fløde
75 g revet mozzarella

En ca 28x18x3 cm. bagepande eller bageform fores med bagepapir.
Kog mælken op med halvdelen af muskaten, salt og peber i en gryde.
Dæmp varmen og pisk efterhånden semuljemelet i.
Kog over svag varme 5-10 min. til grøden er jævn.
Tilsæt ægget og ½ dl af parmesanen og rør rundt.
Fordel denne dej i bradepanden og lad den stivne i køleskabet i mindst 1 time.

Ovnen forvarmes til 180ºC.
Udstik cirkler af semuljekage med en udstiksform på ca. 4 cm. i diameter.
Læg gnocchi’erne i et smurt ovnfast fad.

Hæld smeltet smør over gnocchi’erne og derefter fløde.
Drys med resten af muskaten og mozzarellaen.
Retten bages 20-25 min i ovnen til overfladen er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her