Logo

Sennepscurry pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltede grønsager
1 kg blomkål (stok og blade kan også bruges)
800 g drueagurker
700g gulerødder
600 g løg
500 g grønne eller gule bønner
100 g salt

Lage:
70 g hvedemel
1 dl olie
1 dl eddike
425 g rørsukker
1 dl sennep
35 g karry
1 frisk chili uden kerner
1 helt pillet hvidløg
1 spsk sennepsfrø
25 g salt
1 spsk hvid peber
Lidt af kogevandet

Grønsagerne gøres i stand og skæres i grove tern.
Drys grønsagerne med salt og lad dem trække natten over.
Næste dag skylles grønsagerne og blancheres kort i kogende vand (lidt ad gangen).
Lav en opbagning af hvedemel, olie og nok af kogevandet til, at lagen i sidste ende dækker grønsagerne i glassene, kom eddike og krydderier i og lad det koge godt igennem.
Kom grønsagerne på glas, mas dem godt sammen med grydeskeen. Hæld den varme lage over, den skal dække. Skru låget på og vent 14 dage med at bruge af dem. Hvis lagen er blevet tynd efter nogle uger, hældes den fra, koges godt igennem og hældes varm over grønsagerne igen.
Man kan bruge de grønsager, der står i opskriften eller en blanding af de følgende: Hvidkål, glaskålrabi, blomkål, løg, savoykål, broccoli, asier, almindelige agurker, drueagurker, squash, græskar, gulerødder, tallerkensmækkerfrø og strandkålfrø.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her