Logo

Sennepskål syltet - Cai Chua

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lad sennepskålen marinere i mindst 1 uge inden anvendelse, så er stilkene blevet lækre og sprøde. Kan serveres til enhver type kød.

2 kg sennepskål

1 løg, skåret i 1 cm skiver

1 bundt forårsløg, skåret i 2 cm længde

10 kopper vand

4 fed hvidløg , skåret i tynde skiver

1 klump ingefær skåret i tynde skiver

6 spsk salt

3 spsk sukker

2 spsk eddike

4 chili peber flækkede eller snittede

—

A. Tør sennepskålen i solen i en halv dags tid (eller ved meget lav temperatur i ovnen i 1½ time), til kålen er halvtør.

B. Skær sennepskål, løg og forårsløg i 2 cm længder.

C. Bland vand med hvidløg, ingefær, salt, sukker, eddike og chili i en stor skål.

Blancher kålen og kom den derefter i skålen med marinaden.

D. Dæk skålen og sat den et varmt sted natten over.

Næste morgen, overføres kålen og marinaden i rengjorte sylteglas/krukker og køleskab. De vil holde i køleskabet i flere måneder.

Tips: Lad sennepskålen marinere i mindst 1 uge inden anvendelse, så er stilkene blevet lækre og sprøde.

Kan serveres til enhver type kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her