
2 svinemørbrad (ca. 600 g) 
25 g smør 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
1,5 dl vand 
1,5 dl cremefraiche 18% 
2 tsk hvedemel 
2 spsk finthakkede skalotteløg 
2 spsk grov dijonsennep 
½ tsk groft salt 
Tilbehør: 
500 g frisk pasta 
300 g broccoli 
300 g gulerødder 
 
Puds mørbraderne for sener og hinder. 
Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade. 
Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt). 
Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. 
Kog panden af med vand. 
Rør cremefraiche og hvedemel til en jævning og tilsæt den under omrøring. 
Kom skalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. 
Smag til med salt.
Fryseegnet: Nej.