1 kg  nakkekam
3 spsk  olie
3 nye løg skåret i kvarter
2 porrer i skiver
200 g  gulerødder i skiver
2 stilke fintsnittede blegselleri
2 bl. løvstikke
2 dl  bouillon 
1 dl  hvidvin 
250 g  bønner
125 g  sukkerærter
250 g  bælgede ærter
1 dl  fløde
evt Maizena til jævning
Skær svinekødet i tern og brun det i en gryde sammen med løg og porrer. Lad dem lige få farve. 
Tilsæt gulerødder og blegselleri.
Kom løvstikke i sammen med bouillon og hvidvin. 
Krydr med salt og peber. 
Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter.
Kom bønner, sukkerærter, ærter og fløde i og lad det snurre endnu 
nogle minutter. Jævn evt retten og smag til.  
Server med løse ris eller kogte kartofler.