(8 personer)
 
Passionsfrugtcreme:
225 g passionssaft med kerner
5 æggeblommer
¼ stang vanilje
1 dl mælk
375 g fløde 
30 g sukker
4 ½ blad husblas
 
Italiensk marengs:
180 g sukker 
3 æggehvider
 
Dej til sesamkræmmerhus:
50 g sesamfrø
100 g flormelis
50 g smør 
25 g hvedemel 
 
Passionsfrugtcoulis:
8 passionsfrugter 
2 dl vand 
100 sukker
 
1. De friske passionsfrugter skrabes ud, koges op med mælk og vaniljestangen. 
Æggeblommer og sukker piskes sammen og legeres med passionsfrugtsaften. 
Husblasen kommes i, sigtes for passionsfrugtkerner og afkøles.
2. Sukkeret koges op til 120ºC med lidt vand - hældes på de stiftpiskede æggehvider. Piskes til det er afkølet.
3. Letpisket fløde blandes sammen med italiensk marengs samt passionsfrugtcremen.
4. Til sesamkræmmerhusene smeltes smør, der blandes sammen med flormelis, hvedemel samt sesamfrø.
5. 1 spsk  dej pr. kræmmerhus sættes på bageplade med bagepapir. Bages ved 200ºC i ca. 6 min.
6. Til passionsfrugtcoulis'en koges passionsfrugtsaft op med vand og sukker, hvorefter det afkøles.
Anretning:
7. Passionsfrugtcremen sprøjtes ind i sesamkræmmerhusene og anrettes på passionsfrugtcoulis.
Som pynt kan anvendes appelsin- og grapefrugtfileter, papaya samt syltede dadler.