Logo

Silanka

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God ukrainsk suppe

1 ½ liter vand
3 bouillonterninger (kød)
1 salt/sur syltet agurk
2 løg
2 friske tomater, el. ketchup
4 kartofler store
2 gulerødder
små mængder kød og/el pølser
evt mere salt, melis,
cayenne peber

Kartofler og gulerødder gøres i stand, skæres i små stykker ( ½ cm terninger) og kommes i vandet i en gryde sammen med terninger og tomater el. ketchup (evt koncentrat). Koges op og småkoger på lavt blus. Agurken hakkes og kommes i.
Løgene hakkes og svitses i olie på en pande, indtil de er gyldne. Kødet brunes samtidig el. for sig.
Kødet og løgene kommes i suppen, der koger videre, indtil alt er mørt. Suppen smages til med salt, lidt melis, og lidt cayenne peber.
Serveres med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her