Logo

Sildesalat 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En spegesild gøres i stand og fileteres. Udblødes til næste dag i mælkevand. Tages op og skæres i tynde strimler. 150 g syltede rødbeder, 125 g kogte kartofler og 125 g æbler skæres ligeledes småt. Tilsættes lidt lys fransk sennep, salt og peber. 1 flødeost røres lind med fløde og rødbedeeddike. Heri blandes de skårne dele. Smages til med sukker. Salaten anrettes pyntet med kogt æg og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her