Logo

Sildesalat, gul

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 udvandede spegesild hakkes fint. 3 æggeblommer pocheres, under omrøring med piskeris, i vandbad sammen med 50 g margarine, ½ tsk sukker, 2 spsk eddike, l tsk sennep og 1 lille revet løg. Når legeringen er afkølet under omrøring, blandes spegesildene i. Salaten anrettes og pyntes med tomatskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her