
300 g saltet flæsk 
1 suppevisk 
1 laurbærblad 
1 kvist timian 
5 hele peberkorn 
1 stort spidskål 
4 gulerødder 
6 kartofler 
1 løg 
klippet persille 
Tilbehør: groft brød, smør og ost 
*
Læg flæsket i 1,5 l vand og lad det koge op. 
Skum omhyggeligt og læg suppevisk, laurbærblad, timian og peberkorn i gryden. 
Lad det koge sagte under låg i ca. 1 time. 
Si suppen over i en anden gryde, læg flæsket i samt den groft strimlede kål, skivede gulerødder, kartofler og løg. 
Lad det hele koge i ca. ½ time. 
Tag flæsket op, skær det fedeste væk og del resten i små terninger. 
Kom dem tilbage på suppen og server den med et kraftigt persilledrys. 
Server brød, smør og ost til.