Logo

Skaldyrsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille dåse muslinger natural
1 stort løg
1 rød peberfrugt
2 spsk smør
1 tsk stærk karry
2 spsk hvedemel
½ l. fiskebouillon
Lagen fra muslingerne
150 - 200 g rejer eller hummerhaler
2 dl tør hvidvin
1 ½ dl piskefløde
1 tsk hakket persille

Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern.
Kom smørret i en gryde og sauter løg og peberfrugt.
Drys melet over, rør om og tilsæt bouillon, muslingelage og hvidvin.
Lad suppen simre 20 - 30 minutter.
Dette give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin.
Tilsæt piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille.
Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her