Logo

Skalotteløg i eddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

1 ½ kg skalotteløg
salt
1 ½ l vineddike
8 små stykker muskatblomme
8 små spanske peber
1 lille stykke ingefær
1 spsk fennikelfrø

Pil skalotteløg og strø dem med et godt lag salt. Lad dem stå natten over, lad dem dryppe af og tør dem. Kom 1,5 liter vineddike, muskatblomme, spanske peber, ingefær, fennikelfrø og skalotteløg i en skål og rør godt rundt. Kom blandingen i 3 til 4 skoldede og rengjorte glas og sørg for at løgene er helt dækket.
De er dejlige som tilbehør eller bare som snack.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her