Logo

Skarp tomatsauce Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 tomater

1 fed hvidløg

1 skalotteløg

1 bdt persille

1 mild, grøn chili

4 spsk blød blåskimmelost

½ dl fløde

salt og peber

 

Tomater, hvidløg, løg, persille og chili blendes sammen, og sættes over at koge. Småsim­rer ca. 35 - 40 min. hvorefter ost og fløde tilsættes.

Simrer endnu 5 min. og smages til med salt og peber.

Serveres med nykogt pasta.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her