700 g  helt afpudset skinkeinderlår
1 stykke fedtnet der passer til kødet
1 lille  håndfuld persille
1 kvist rosmarin
3 blade salvie
1 lime
1 delt løg
1 ½ dl  fløde
Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne. 
Bred fedtnettet ud på et bræt. 
Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber. 
Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof. 
Dæmp varmen og kom 1 ½ dl  vand og løg ved. 
Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º. 
Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min. 
Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem. 
Smag til med salt og peber. 
Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.