
10 g smør 
1 skinkeinderlår (ca. 550 g) 
½ tsk groft salt 
¼ tsk citronpeber 
½ liter mild ostesauce 8%, fx Kelda® simply cheese 
½ dl kapers uden lage 
¼ tsk citronpeber 
400 g cherrytomater 
¼ tsk groft salt 
Tilbehør: 
400 g tørret pasta, fx spaghetti 
200 g slikærter 
100 g mozzarella eller PastaOst 
 
Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet på alle sider ca 3 min. i alt). 
Læg det i en lille bradepande (ca. 4 x 18 x 25 cm) og drys med salt og citronpeber. 
Steg kødet midt i ovnen i ca. 10 min. Tag bradepanden ud af ovnen.
Hæld ostesauce, kapers og citronpeber omkring kødet og rør lidt rundt. 
Læg cherrytomaterne i et lille ovnfast fad og drys med salt. 
Sæt begge fade i ovnen og steg til kødet er færdigt, ca. 40 min. ved 175°C. Tag kødet ud og mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 65°C.
 
Ved serveringen: Skær kødet i skiver og læg dem lagvis med friskkogt spaghetti og slikærter i et stort serveringsfad. 
Fordel de stegte cherrytomater med væde over retten. 
Rør saucen sammen og hæld den i en varm skål. 
Server straks sammen med den revne ost.
 
Tips: Slikærter kan erstattes af haricots verts eller sukkerærter.
Fryseegnet: Nej.