4 blade husblas
200 g  kogt røget skinke
½ dl  fintsnittet porre
1 tsk  citronsaft
2 dl  cremefraiche 18%
 salt og peber
1 dl  piskefløde
2 stk hårdkogte æg. 
 
Dressing: 
2 dl  cremefraiche
¼ dl  fintsnittet porre
 citronsaft
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med cremefraichen og porrer. 
Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad.
Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen. 
Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber. 
Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Dressing: 
Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i.
Servering:
Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål.  
Pynt med med kogte æg, tomater og server flûte til.