Dej: 
1 ½ dl  mælk 
25 g  gær 
75 g  margarine 
400 g  safir hvedemel 
½ tsk  salt 
1 æg 
 
Fyld: 
100 g  røget skinke eller filet 
3 hårdkogte æg 
85 g  flødeost 
1 tsk  fransk sennep 
1 spsk  klippet purløg 
 
Mælken lunes og gæren smuldres i.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i ¾ time.
Skinken og æg hakkes og røres sammen med resten af fyldet.
Dejen slås ned og deles i to.
Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm. i diameter.
Ca. ½ spsk  fyld lægges på hver cirkel.
Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen, brug 
evt. en gaffel.
Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad.
Efterhæver ca. 10 minutter.
Bagetid 15–20 minutter ved 225ºC.
Serveres som frokost eller natmad.