![Skinkeschnitzel med peber](/images/show_images/2016/4/clip_1460931074680.png)
Prøv denne klassiske opskrift på peberschnitzler ved en
særlig lejlighed. Den cremede sauce er let at lave og smager helt
vidunderligt. Klassisk nyt.
• Retten indeholder rigeligt med zink og A- og B-vitamin.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 25 min. 4 Portioner
# Råvarer til Skinkeschnitzel med peber
4 skinkeschnitzler à 200 g
2 tsk peberkorn
2 tsk tørret salvie
1 spsk solsikkeolie
SAUCE:
4 spsk tør hvidvin eller oksebouillon
2 dl cremefraiche
* Fremgangsmåde:
1 Skær evt. fedt af schnitzlerne og tryk dem let ud, se
under Tips & råd.
Knus peberkornene, se Tips & råd, og bland dem med
salvien på en tallerken.
2 Paner skinkeschnitzlerne med peber og salvie.
Tryk til med fingrene så begge sider dækkes godt.
3 Opvarm olien på en teflonpande ved jævn varme.
Tilsæt schnitzlerne og steg i 15 min. Vend dem en gang.
Anret schnitzlerne på et varmt serveringsfad og dæk med
aluminiumsfolie.
4 Kog panden af med vin eller bouillon.
Tilsæt creme fraiche og varm det forsigtigt igennem under
omrøring.
Smag til og server saucen med peberschnitzlerne.
Tips & råd
![Skinkeschnitzel med peber](/images/show_images/2016/4/clip_1460931074683.png)
Dæk schnitzlerne med plastfolie.
Rul dem med en kagerulle, eller bank dem let med en
kødhammer.
Dette gør at kødet bliver lidt mørere.
![Skinkeschnitzel med peber](/images/show_images/2016/4/clip_1460931074688.png)
Anvend en morter når du skal knuse peberkornene eller læg
kornene i en plastpose og bind knude for åbningen og knus dem så med en
kagerulle.
SERVERINGSFORSLAG
Server med grillede champignon, tomater og hasselback-kartofler
eller et godt nybagt brød.
PR. PORTION: Energi: Kcal 440 = kJ 1843
Kulhydrat 1 g Protein 39 g Fedt 31 g (63%) Fibre O g