Logo

Skinkeschnitzler fra Umbrien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1 ½ cm tykke
2 skiver spegeskinke
4 skiver mozzarellaost eller 2 spsk revet
4 friske salvieblade eller 1 tsk tørret
3 spsk fint rasp
2 spsk hvedemel
2 spsk olivenolie

800 g grønsager, minimum 3 slags af følgende: tomater, aubergine, squash, blegselleri, fennikel, løg, peberfrugt
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
2 kviste frisk timian eller 1 tsk tørret
Tilbehør: 200 g italiensk brød

Rens og skyl alle grønsagerne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak hvidløg groft.
Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian.
Vend grønsagerne heri.
Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200ºC i ca. 40
minutter.
Vend jævnligt grønsagerne under stegningen.
Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en
kødhammer, til de er højst ½ cm tykke.
Tag dem ud af plastposen.
Dup dem tørre med køkkenrulle.
Læg ½ skive skinke, en skive mozzarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen.
Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle.
Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber.
Lad olien blive varm på en pande.
Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
Dæmp til middelvarme og steg dem færdige i ca. 3 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her