1 kg  sprængt oksebov
350 g  løg
2 stk laurbærblade 
1 spsk  knust hvid peber i gazepose (krydderpose)
1 ¼ kg  kartofler i grove tern
 Koldt smør i tern
 Hakket purløg og persille
 Goft rugbrød
 Kogt skinke i tern
 Syltede rødbeder
Oksekødet skæres i tern – 1 ½ cm. Og blancheres hurtigt i rigeligt kogende vand, skylles rent for urenheder og sættes over i vand, der lige dækker kødet, sammen med løg og krydderposen.
Kødet koges næsten mørt, derefter lægges terninger af rå kartofler 
oven på kødet, dækkes med låg og koges til alt er mørt kød og kartofler 
blandes og smages til med salt og monteres med koldt smør.
Labskovs servers med koldt smør – purløg og persille – hakket kogt 
skinke – goft rugbrød og syltede rødbeder