250 g  hakket kalv og flæsk 
1 lille løg, revet 
2 spsk  rasp 
1 æg, delt i blomme og hvide 
1 spsk  persille 
1 knivspids muskatnød 
4 hårdkogte æg 
1 ¼ dl  rasp 
 salt
 peber 
 olie til friturestegning 
Rør hakket kød, løg, rasp, æggeblomme, persille, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.
Farsen deles i 4 portioner. Med både hænder pakkes en portion fars rundt om hvert æg (som er pillet), så ægget er helt omsluttet.
Æggene pensles med sammenpiskede æggehvide og rulles i rasp, så de er helt dækkede.
Fritureolien varmen i en tykbundet gryde. Læg æggene i olien og kog dem for jævn varme i 8 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Æggene tages op og afdryppes på køkkenrulle.