2 skovduer 
50 g ingefær 
2 banan-skalotteløg 
5 nelliker 
3 stjerneanis 
1 dl hvidvin 
2 spsk olivenolie 
1 løg 
salt og peber 
limesaft 
1 spsk kalvefond 
½ dl vand 
2 appelsiner 
kokosflager fra frisk kokosnød eller ristet kokosmel 
cashewnødder ristede 
 
Ris i kokosmælk: 
3 dl Basmati-ris 
2 dl vand 
2 dl kokosmælk fra dåse 
lidt salt
Duerne svitses og eventuelle fjerrester fjernes. 
Duerne udbenes, så man har bryst og lår.
Varm panden op med olie og brun bryst og lår på begge sider. 
Læg duerne i et ovnfast fad, krydr dem med salt og peber og sæt dem i forvarmet ovn ved 180°C i 10-12 minutter.
Sauce: Løg hakkes og sauteres med olie.
Tilsæt stjeneanis, revet ingefær og nelliker, tilsæt hvidvin, appelsinsaft og fond. 
Lad saucen koge ned, lige før servering tilsættes appelsinfileter.
Ris i kokosmælk: Vand og kokosmælk sættes i kog, 
Risene tilsættes (husk først at skylle risene grundigt) og koger i 10 minutter og hviler i 10 minutter, så er de klar.
Pynt: Kokosflager og cashewnødder ristes på tør pande.
Det hele anrettes på en tallerken.