125 g  smør/margarine
125 g  sukker
1 tsk  vaniljesukker
2 æggeblommer
250 g  hvedemel
1 ¼ dl  mælk
1,5 tsk  bagepulver
 
Skum: 
3 æggehvider
100 g  sukker
100 g  kokosmel
Rør fedtstoffet, der skal have stuetemperatur, godt sammen med sukker og vaniljesukker. 
Kom æggeblommerne i én ad gangen. Rør mælk og hvedemel skiftevis i. 
Bland melet med bagepulveret og vend det i dejen, der hældes i en bradepande (ca. A4-størrelse) foret med bagepapir. 
Bag kagen midt i en 175ºC varm ovn i 25 minutter.
Imens piskes hviderne meget stive. Pisk derefter sukker og kokosmel i. 
Smør blandingen ovenpå kagen (når den har bagt i sine 25 minutter). 
Sæt temperaturen ned til 150º C og bag kagen i yderligere 20-30 minutter.
Skær kagen i firkanter, når den er kold.
Tips:
Placér et lag ribsgelé/solbærsyltetøj/hindbærsyltetøj (skal bare være kraftigt smagende) imellem kagen og skummet.
Tilsæt 2-2 ½ spsk kakaopulver til dejen, og placér ananasmos mellem skummet og kagen (1 alm. dåse ananas minus saften, godt hakket i stykker). 
Eventuelt kan halvdelen af mælken erstattes af kold, stærk kaffe.