1000 g  dyrekød med ben
 smør
2 løg 
150 g  røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
 salt
 peber
6 knuste enebær
4 dl  bouillon
1 dl  hvidvin
4 flåede tomater
1 dl  kaffefløde
 jævning
 ribsgele
 salt
 peber
Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgnene udskåret som appelsinstykker, det røgede flæsk i terninger, gulerødder i skiver , salt, peber og enebær, det hele brunes og svitses godt, inden bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1- 1 ½ time, alt efter hvilket stykke kød det er , men mørt skal kødet være. 
Det tages op, skyen sies og grønsagerne gnides igennem en sigte, kommes tilbage i gryden, koger op med fløde, evt. mere bouillon, vin, og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele. Heri blandes kødet og stuvningen kan evt. også tilsættes lidt ærter. 
Serveres i en krans af hjemmepisket kartoffelmos.